De Beoefening van Chöd

Introductieweekend met Lama Jigmé Namgyal

31 May 2019 19:30 - 02 June 2019 17:00

Phuntsok Chö Ling

€65.00 (standaard)

Aanmelden

The Practice of Chöd - Introduction by Lama Jigme Namgyal from Phuntsok Cho Ling on Vimeo.

Chöd betekent letterlijk ‘doorsnijden’ en wordt beoefend als een krachtige methode om het dualistische vastklampen van de geest, de oorzaak van het lijden, te doorsnijden. Een oefening in het loslaten van het ego en het opheffen van obstakels om zo de ware natuur van de geest te leren herkennen. Bij de beoefening wordt gebruik gemaakt van traditionele Chöd instrumenten: damaru (handtrommel), bel en kangling (hoorn).

Dit introductieweekend biedt de mogelijkheid om kennis te maken met deze diepzinnige methode. Voor een ieder die geïnteresseerd is in het onderwerp, met of zonder kennis van meditatie en het Tibetaans boeddhisme.

Als je vragen hebt of twijfelt of dit weekend iets voor je is, neem dan contact op via: events@phuntsokcholing.org

Het weekend kan tevens dienen als voorbereiding op de Chöd retraite die we organiseren van 2 t/m 11 augustus 2019 in Rotterdam. Als je nog geen onderricht hebt gehad over Chöd en deze retraite wilt volgen dan is de introductie een voorwaarde voor deelname.

 

Praktische informatie

Lama Jigmé geeft les in het Engels. Eventueel kun je gebruik maken van simultane vertaling naar het Nederlands via een app op je smartphone. Nadere informatie hierover ontvang je in de bevestigingsbrief na aanmelding.

Aanmelden