De Vier Onbegrensde Kwaliteiten

Online studieochtend over vreugde

20 June 2020 09:30 - 20 June 2020 13:00

Phuntsok Chö Ling

€17.50 (standaard)

Aanmelden

In een serie van vier studieochtenden op zaterdagmorgen zal Lama Jigmé Namgyal een toelichting geven op de vier onmetelijken. Naast de uitleg zal hij ook praktische instructies geven over hoe deze onbegrensde kwaliteiten te integreren in het dagelijkse leven. Zolang het centrum aan de Oostkousdijk dicht is in verband met het coronavirus zullen de studieochtenden online plaatsvinden. De webinars zijn toegankelijk voor iedereen, leden en niet-leden van Phuntsok Chö Ling, ongeacht achtergrond of religie. Er is ook ruimte om vragen te stellen.

De vier onmetelijken of de vier grenzeloze eigenschappen zijn liefdevolle-vriendelijkheid, compassie, vreugde en gelijkmoedigheid. Het zijn eigenschappen van je geest en hart die inherent zijn aan onze eigen fundamentele natuur. Door ze in onze activiteiten te cultiveren groeit hun aanwezigheid binnenin onszelf. Terwijl hen aanwezigheid aan kracht wint, nemen ook hun grenzeloze kwaliteiten toe. De vier onmetelijken zijn de onvoorwaardelijke rijkdom die altijd beschikbaar is voor eenieder van ons, zelfs wanneer we sterven.

Meevoelende vreugde is de realisatie dat het geluk van anderen onlosmakelijk is van dat van ons. We verheugen ons over de vreugde van anderen en voelen ons niet bedreigd door hun het succes.

Praktische informatie

Serie van vier studieochtenden op 21 maart, 25 april, 23 mei en 20 juni. Als serie te volgen, maar ook apart. 

Online te volgen via Zoom meetings. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsemail met daarin de link om je te registeren. Hierna ontvang je een email met de link voor de webinar en het bijbehorende wachtwoord.

Prijzen: Niet-leden betalen 17,50 euro per ochtend. Kortingen zijn mogelijk, zie keuzes bij aanmelding.

Tijd: Start om 09.30 uur.

Taal: Engels

Plaats: online via Zoom

Meer informatie: events@phuntsokcholing.org

 
Aanmelden