Meditatieklas A

Leren Mediteren

Om een vervuld en gelukkig leven te leiden, moeten we de innerlijke vrede van de geest ervaren. De diverse problemen waar we mee worden geconfronteerd, bijvoorbeeld op ons werk, met onze familie of vanwege innerlijke angsten, lijken soms eindeloos. Het is echter mogelijk om een innerlijke ruimte te ontdekken waarin deze moeilijkheden hun greep op ons beginnen te verliezen. Daarvoor moeten we leren om van binnenuit te ontspannen en onze geest te laten rusten.

Het pad naar het ontwikkelen van innerlijke vrede is voor alle mensen van belang – ongeacht je religieuze, culturele of sociale achtergrond. Deze klas staat open voor iedereen. Tijdens de lessen zullen enige begeleiding en korte instructies worden gegeven om een stabiele en sterke meditatiebeoefening te ontwikkelen. Lama Jigmé Namgyal zal één of twee keer per maand lesgeven in de klas of via Skype. Beginners en gevorderde deelnemers zijn beide welkom.

Ter kennismaking met deze meditatieklas op donderdag, kun je een 7 rittenkaart aanschaffen. Als vervolg kun je lid worden en de klas langere tijd volgen, omdat duurzame ontwikkeling en verdieping van authentieke meditatie in feite ook niet stopt na 7 keer. Willen we écht de vruchten plukken van de kracht van meditatie, dan is het zaak om ons hiermee te blijven verbinden waardoor steeds diepere lagen van ons zelf te ontdekken zijn.

Tijd: elke donderdag, van 19.00 tot 20.30 uur
Locatie: Tibetaans Boeddhistisch Centrum Phuntsok Chö Ling, Oostkousdijk 17b, 3024 CL Rotterdam
Kosten:
•    gratis voor leden van Phuntsok Chö Ling (€ 30,00 per maand) of
•    standaard 7-rittenkaart : €85,00
•    studententarief 7-rittenkaart : €65,00

Aanmelden: Ga naar de shop.

Als je studententarief kiest, stuur dan naast je aanmelding een kopie van je studentenkaart naar: financien@phuntsokcholing.org.

Als je vragen of opmerkingen hebt neem contact op via: donderdag@phuntsokcholing.org.