Meditatieklas A

Leren Mediteren

Door de innerlijke vrede van de geest te ervaren, is het mogelijk een vervuld en gelukkig leven te leiden. De diverse problemen waarmee we worden geconfronteerd, lijken soms eindeloos. Zoals bijvoorbeeld op ons werk, met onze familie of vanwege angsten. Het is echter mogelijk om een innerlijke ruimte te ontdekken waarin deze moeilijkheden hun greep op ons beginnen te verliezen. We kunnen leren om van binnenuit te ontspannen en onze geest te laten rusten.

Het pad naar het ontwikkelen van innerlijke vrede is voor alle mensen van belang – ongeacht religieuze, culturele of sociale achtergrond. Daarvoor is deze klas open voor iedereen, voor zowel beginners als gevorderden. Je wordt begeleid en krijgt korte instructies voor de ontwikkeling van een stabiele meditatie-beoefening. Lama Jigmé zal eenmaal per maand persoonlijk lesgeven in de klas en dan is er ook ruimte voor het stellen van je vragen.

Ter kennismaking met deze Meditatieklas A op donderdag, kun je een 7-rittenkaart aanschaffen. Als je daarna verder wilt, kun je vriend of lid worden en de klas langere tijd volgen. Duurzame ontwikkeling en verdieping van meditatie heeft langer nodig dan 7 lessen. Wil je écht de vruchten plukken van de kracht van meditatie, dan is het zaak om je hiermee te blijven verbinden waardoor steeds diepere lagen van je ware zelf te ontdekken zijn.

Tijd: elke donderdag, van 19.00 tot 21.00 uur

Locatie: Phuntsok Chö Ling, Oostkousdijk 17b, 3024 CL Rotterdam

Kosten:
• gratis voor leden (€30,00 per maand) en vrienden van PCL (€17,50 per maand)
• standaard 7-rittenkaart: €85,00
• studententarief 7-rittenkaart: €65,00

Rotterdampas:
• Rotterdampaskorting regulier tarief: €63,75
• Rotterdampaskorting voor studenten €48,75
Neem bij het eerste bezoek aan de klas de Rotterdampas mee zodat deze gescand kan worden.

Als je studententarief kiest, stuur dan naast je aanmelding een kopie van je studentenkaart naar: financien@phuntsokcholing.org.

Aanmelden: Ga naar de shop

Als je vragen of opmerkingen hebt neem contact op via: donderdag@phuntsokcholing.org.