My phuntsokcholing
English

Meditatieklas B op dinsdag

Beoefen Phowa of Chöd

LET OP: Deze klas is momenteel gepauzeerd. Als je vragen of opmerkingen hebt neem contact op via: dinsdag@phuntsokcholing.org


Practice makes perfect, of oefening baart kunst…
Zo is het met iedere methode dat het boeddhisme aanreikt. Daarom is het fijn dat de tempelruimte de mogelijkheid biedt om het geleerde tijdens bijvoorbeeld studieweken om te zetten in gezamenlijke beoefening. Al gauw merk je vooruitgang in het beheersen van de verschillende onderdelen van de beoefening, dat vaak te danken is aan de energie van de groep als geheel.

Elke dinsdag kun je de beoefening van Phowa en Chöd aanleren, verder ontwikkelen en vervolmaken. De ene week is het Phowa, de beoefening van overbrenging, de andere week is het Chöd, de beoefening om het grijpen naar een vals zelfbeeld te ‘doorsnijden’.

Praktische informatie

Deze groepsbeoefeningen zijn alleen toegankelijk voor mensen die het betreffende onderricht (Phowa of Chöd) van Lama Jigmé hebben ontvangen. De avond wordt gefaciliteerd door ervaren studenten. Kijk voor actuele data in de kalender.

Online: voor studenten die het Phowa of Chöd onderricht van Lama Jigmé hebben ontvangen, is deze klas ook via webinar te volgen. Meld je hiervoor aan via dinsdag@phuntsokcholing.org

Tijd: Elke dinsdag, van 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: Tibetaans Boeddhistisch Centrum Phuntsok Chö Ling, Oostkousdijk 17b, 3024 CL Rotterdam
Kosten: Gratis voor leden (€30,00 per maand) of de 7-rittenkaart voor oefengroepen (€35,00 – 6 maanden geldig)
Aanmelden: Ga naar de shop voor het lidmaatschap of kies de practice group card

Als je vragen of opmerkingen hebt neem contact op via: dinsdag@phuntsokcholing.org