My phuntsokcholing
English

20, 21 & 22 OKT

Gebedsceremonie Weekend

met Z.E. Tang Rinpoche en Lama Jigmé Namgyal

Tijdens Z.E. Tang Rinpoche’s bezoek vindt steeds in de middag een Tibetaanse gebedsceremonie (monlam) gewijd aan wereldvrede plaats. Iedereen is welkom – boeddhist of niet-boeddhist. De monlam is een beoefening met gebeden voor wereldvrede en het welzijn van alle voelende wezens, voor zieken, stervende en overledenen. De ceremonies worden geleid door Lama Jigmé, Tang Rinpoche en andere lama’s en kloosterlingen.

“Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen. Wat onze individuele culturen, religies of overtuigingen ook mogen zijn, bidden voor vrede is iets dat ons allemaal kan verenigen in een geest van mededogen en vriendelijkheid. Door mee te doen aan dit streven naar vrede, kunnen we zaden van innerlijke en uiterlijke vrede zaaien in onze eigen geest en die van anderen”

Deelname aan de monlams is mogelijk door persoonlijk aanwezig te zijn, en/of een donatie te doen voor specifieke personen (bijv. familieleden, geliefden en vrienden) die zijn overleden of die met pijnlijke omstandigheden worden geconfronteerd. Ook zij die al lang geleden zijn overleden, kunnen nog profiteren van de verdienste die wij aan hen opdragen en de positieve band die wij daarmee tot stand brengen.

Programma gebedsceremonie

Vrijdag 20 oktober
Middag 15:00 – 17:00 uur

Zaterdag 21 oktober

Middag 15:00 – 17:00 uur

Zondag 22 oktober
Middag 15:00 – 17:00 uur

Praktische informatie

Locatie: Phuntsok Chö Ling, Oostkousdijk 17B, 3024 CL Rotterdam
Inschrijving: Mogelijk voor het hele weekend of afzonderlijk per dag of dagdeel (ochtend en middag).
Online: Hoewel er geen online deelname zal zijn, kijken we ernaar uit om voor alle aanwezigen een boeiende persoonlijke ervaring te creëren
Offerandes: Voor de monlams is het gebruikelijk om eten, bloemen etc. mee te nemen om aan te bieden
Other: Lunch is niet inbegrepen, neem je eigen lunch mee om te nuttigen
Prijs: Monlam
leden & niet-leden: → €15 per afternoon or 3 afternoons for €35

Find registration options for the empowerments in the mornings here.

Dit buitengewone evenement kent helaas geen uitzonderingen; alle leden (Lite, Plus en Minima) betalen dezelfde prijs. Vanwege het karakter van het evenement en de kosten die het met zich meebrengt, zijn donaties boven op deze prijs zeer welkom.

Meld je direct aan