My phuntsokcholing
English

10 JUNI - MIDDAG

Heilige Huisjes

Optreden - Rondeleiding - Meditatie

Op zaterdag 10 juni zullen wij deelnemen aan het Heilige Huisjes Festival ’23! Er zullen diverse activiteiten plaatsvinden in de tempel en foyer.

Heilige Huisjes Rotterdam is begonnen in 2022 op initiatief van de Kerkvernieuwers en de Gemeente Rotterdam. Het festival is bedoeld om de drempel te verlagen voor inwoners van de stad om hun religieus erfgoed te (her)beleven, om beheerders van gebedshuizen te verenigen in duurzame netwerken die samen nieuwe doelgroepen kunnen aanspreken met innovatieve programmering en om Rotterdamse culturele en maatschappelijke instellingen beter te binden aan deze plekken.

Bovenal is Heilige Huisjes als festival bedoeld om samen met gemeenten, hun inwoners en beheerders van religieus erfgoed een nieuw perspectief te verkennen op een moderne rol die gebedshuizen kunnen spelen op het gebied van cultuur, spiritualiteit en maatschappelijke samenkomst.

Tijdens deze ‘open dag’ zijn er diverse rondeleidingen in de tempel, (open)meditatie sessies, en zal er een prachtig optreden zijn van zangeres Hédi Carlee in de foyer, onder het genot van een hapje en drankje.

Programma

Open Huis – Tempel & Foyer
11:30 – 18:00 uur
(de tempelruimte is gesloten tijdens meditatie-sessies)

Meditatie-sessies – Tempel
12:00 – 12:25 uur
13:00 – 13:25 uur
14:30 – 14:55 uur

Hédi Carlee Mantra Concert – Foyer
16:00 tot 17:30 uur

Meer informatie volgt snel. Kijk voor meer informatie op www.heiligehuisjesrotterdam.nl/

Meld je direct aan