My phuntsokcholing
English

27 & 28 November 2020

Phowa | Introductieweekend

Introductie weekend met Lama Jigmé Namgyal

Phowa is een authentieke, traditionele en buitengewone methode of meditatiebeoefening om iedere negatieve emotie of andere mentale verstoring te transformeren. Het maakt niet uit of je een boeddhist bent of niet, of een religie volgt of niet; de beoefening van Phowa heeft een hele grote kracht en is een methode die je waarneming direct zuivert.

Phowa, oftewel de overdracht van bewustzijn, is een krachtige methode die je in staat stelt om, als je het tijdens je leven goed beoefent, je bewustzijn over te brengen naar een zuivere waarneming op het moment van overlijden. Angst, paniek of andere mentale negativiteit zullen door deze methode worden getransformeerd, hoewel er veel niveaus zijn van overdracht van bewustzijn, afhankelijk van het niveau van de beoefenaar. Door tijdens je leven vertrouwd te raken met deze methode, hoef je niet langer bang te zijn voor het moment van overlijden.

Het is Lama Jigmé’s diepste wens om deze teachings te delen met degenen die ze willen ontvangen, en om mensen te helpen op het belangrijkste en meest kwetsbare moment van hun leven, het moment van sterven.

Aan het einde van dit weekend zul je een dieper begrip hebben van de beoefening van Phowa.

Beoefening

Ter aanvulling van het onderricht is er aansluitend op zondag 29 november een gezamelijke Phowa beoefening. Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar. Deelname is alleen mogelijk na het volgen van de teachings. Klik hier voor het aanvullende ticket.

 

Practische informatie

Locatie: Phuntsok Chö Ling, Oostkousdijk 17B, 3024 CL Rotterdam, Nederland
Tijden: vrijdag 27 november: 19.00- 21.00 uur; zaterdag 28 november: 10.00 – 13.00 uur
Taal: Engels met mogelijk simultaanvertaling naar het Nederlands, neem voordat je je aanmeldt contact op met de organisatie als je afhankelijk bent van de vertaling.
Neem voor vragen of opmerkingen contact op met: events@phuntsokcholing.org

Maatregelen in verband met het coronavirus
Het blijft heel belangrijk je te houden aan de regels die nodig zijn om de verspreiding van corona te voorkomen. We willen je vragen een mondkapje mee te nemen om bij binnenkomst, tijdens de pauzes en bij het vertrek een veilige situatie te kunnen handhaven. Lees hier mee over onze huisregels.

Meld je direct aan