My phuntsokcholing
English

Mindtrainingklas B op maandag

The Brightly Shining Sun

Dit jaar start de klas op 13 september 2021

The Brightly Shining Sun is het commentaar van Patrul Rinpoche (1808-1887) op de 11e-eeuwse klassieker “The Way of the Bodhisattva” (Bodhicaryavatara) van de grote Indiase meester Shantideva. Patrul Rinpoche, zelf een emanatie van Shantideva, biedt een zeer beknopte en praktische gids voor meditatie op de Bodhicaryavatara als een handleiding voor het trainen van de geest in mededogen (Tib. Lojong). Hiermee kunnen we  onszelf bevrijden van de gebondenheid aan het zelf koesteren dat aan de basis ligt van al ons lijden.

https://www.lotsawahouse.org/tibetan-masters/patrul-rinpoche/bodhicharyavatara-brightly-shining-sun

Praktische informatie

In de mindtrainingsklas B ligt de nadruk op studie. De onderwerpen zijn gebaseerd op authentiek boeddhistische teksten en zijn relevant voor mensen die zich willen verdiepen in de boeddhistische visie. Deelname aan deze klas veronderstelt dat je van plan ben de klas het gehele studiejaar te volgen en bereid bent om dagelijks thuis te studeren en/of te beoefenen. Instromen in deze klas is alleen mogelijk, als je het voornemen hebt om het hele studiejaar 2021-2022 te volgen.

Online: Deze klas kan door iedereen ook online gevolgd worden, je moet hiervoor wel lid van Phuntsok Chö Ling zijn of worden. Meer info over lidmaatschappen vind je onder het kopje KLASSEN. Aanmelden voor deelname via internet via maandag@phuntsokcholing.org

Tijd: Elke maandag, van 19.00 tot 21.00 uur
Les data: September: 13, 20, 27 – October: 4, 18, 25 – November: 8, 15, 22, 29 – December: 6, 13 (data ondervoorbehoud)
Locatie: Dit is een online klas.
Kosten: Lidmaatschap van Phuntsok Chö Ling (€30,00 per maand)
Aanmelden: Ga naar de shop en kies voor lidmaatschap

Als je vragen of opmerkingen hebt, neem contact op via: maandag@phuntsokcholing.org