My phuntsokcholing
English

14 FEB 19:30 - 21:00

Lezing met Tenzin Pamo

The 3 turnings of the wheel together with the 3 baskets and an explanation of what is Kangyur and Tangyur

Tenzin Pamo begon haar spirituele reis ongeveer tien jaar geleden toen ze voor het eerst Lama Jigmé Namgyal ontmoette, wat het begin markeerde van een diepgaande student-leraarrelatie. Ze begon haar studie als leek bij Phunstok Chö Ling in Rotterdam, waar ze zich onderdompelde in de leer van het boeddhisme. Naarmate de wens om non te worden in haar groeide, zocht en verkreeg Tenzin toestemming van Lama Jigme, en ontving uiteindelijk de inwijding door Zijne Heiligheid de Dalai Lama. Momenteel woont ze in Namdroling Klooster (Tsogyal Shedrup Darye) in Zuid-India, met meer dan vijfhonderd mede zusters. Tenzin wijdt zich aan intensieve studie van de boeddhistische filosofie aan de Shedra (hogeschool) en legt zich toe op meditatie en gebeden voor het welzijn van anderen.

Onderwerp

The 3 turnings of the wheel, the 3 baskets and an explanation of what Kangyur and Tangyur are.
De lezing zal in het Engels worden gegeven, maar kan op verzoek worden vertaald naar het Nederlands voor wie daar behoefte aan heeft (alleen in de tempel)

Programma

  • Aanvang eten:  18.00
  • Aanvang lezing: 19.30 – 21.00

Om deze avond gezellig te beginnen, nodigen we jullie uit voor een gezamenlijke maaltijd. Als we allen iets lekkers meebrengen dan kunnen we hier samen van genieten.

Practische informatie

Deelname: op donatie basis, inschrijving verloopt via onderstaande link.
Locatie: Phuntsok Chö Ling, Oostkousdijk 17b
Online: De lezing is ook online te volgen, bij aanmelding ontvang je een webinar link.

Meld je direct aan