My phuntsokcholing
English

08 MEI 14:00-15:30

Mantraconcert met Hédi Carlee

Singer-songwriter ism gitarist Joeri Rook

In 2013, tijdens het benefietconcert ter ere van het 10 jarige jubileum van Phuntsok Chö Ling, trad Charlie Dée voor ons op met folky nummers over de liefde en meer. We kunnen je verheugd meedelen dat deze fijne singer-songwriter 30 januari weer voor ons komt optreden, samen met gitarist Joeri Rook.

Door een auto-ongeluk zo’n 4 jaar geleden, werd haar hoofd te hard door elkaar geschud. Met hersenletsel en alle ellende die daar bij komt kijken als gevolg. Hierdoor moest en mocht ze veranderen, ook muzikaal. Ze schakelde over van popliedjes naar mantra’s, die ze mantralala’s noemt. Ze schudde ook de letters van haar naam door elkaar, van Charlie Dée naar Hédi Carlee.

Ze werkte hard aan haar herstel. Mantra’s zingen was geen vanzelfsprekendheid voor haar en ze moest lang in de krochten van haar ziel, voorbij haar ego, zoeken om het zich eigen te maken.

Hédi Carlee zingt in het Sanskriet. Ze zegt hierover: “Mantra’s zijn cool. En nodig. Ze verstillen en verdiepen en brengen rust. Het eeuwenoude Sanskriet heeft een speciale energie doordat deze klanken al zo lang en zo veel gezongen zijn. Het is de taal van de cellen. Je lijf verstaat deze eeuwenoude Vedische taal.”

Kom proeven van de sfeer, laat je verrassen en diep in je hart raken. Iedereen is welkom. Een deel van de entree komt ten goede aan Phuntsok Namgyal Ling. Deze stichting van Lama Jigmé wil een stuk grond aankopen voor een plek in de natuur, geschikt voor contemplatie en studie, beoefening en ontwikkeling.

Praktische informatie
Datum: zondag 8 mei 2022
Tijd: 14:00 – 15:30 uur, inloop: 13:30 uur, afloop: ± 16:00 uur
Locatie: Phuntsok Chö Ling, Oostkousdijk 17B, Rotterdam
Entree: €15,-

Meld je direct aan