My phuntsokcholing
English

22 December 2020 19:00 - 21:00

Open Meditatie AFGELAST

Mediteren in onze tempel

LET OP: Door de huidige lockdown is besloten de tempel te sluiten t/m 19 januari. Dit evenement is momenteel zal helaas niet door kunnen gaan.

Wil je kennismaken met meditatie of zoek je een plaats waar je je eigen meditatiebeoefening verder kunt ontwikkelen? Kom dan naar de Open Meditatie en ontdek de voordelen van mediteren in een groep.

Iedereen is op deze avond welkom om te komen mediteren, leden en niet-leden van Phuntsok Chö Ling, ongeacht je eventuele religie, je achtergrond of nationaliteit. Ervaring met meditatie is niet vereist, want er zijn studenten aanwezig die een korte meditatie-instructie geven. Ook kan je op deze avond vragen stellen over ons centrum en alle activiteiten die we aanbieden.

Praktische informatie

Online: De open meditatie is alleen in de tempel te volgen en niet online.

Tijd: Dinsdagavond van 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Phuntsok Chö Ling, Oostkousdijk 17b, 3024 CL Rotterdam
Kosten:
 Gratis. Een eventuele donatie is altijd welkom.
Aanmelden: In verband met de coronamaatregelen is aanmelden gewenst, maar niet noodzakelijk.

Maatregelen in verband met het coronavirus
Het blijft heel belangrijk je te houden aan de regels die nodig zijn om de verspreiding van Corona te voorkomen. We willen je vragen een mondkapje mee te nemen om bij binnenkomst, tijdens de pauzes en bij het vertrek een veilige situatie te kunnen handhaven. Lees hier mee over onze huisregels.

Meld je direct aan