My phuntsokcholing
English

ZON 10 OKT 15:00-17:30

Vrede in tijden van verdeeldheid

Lezing met Lama Jigmé Namgyal

Anderhalf jaar geleden kreeg ons leven een bijzondere draai, wereldwijd. Op vele vlakken rezen er conflicten en werden we geconfronteerd met angst, afgezonderdheid en hele snelle veranderingen. Vandaag de dag beginnen de gevolgen daarvan steeds meer duidelijk te worden op onze mentale, emotionele en fysieke gesteldheid. De roep om verbinding wordt daarbij steeds meer hoorbaar.

Op zondag 10 oktober spreekt de Tibetaanse Leraar Lama Jigmé over het vinden van een middenweg in deze tijden van verdeeldheid. In de lezing belicht Lama Jigmé een vredige en harmonieuze manier, die behulpzaam is bij het oplossen van conflicten en het tot stand brengen van consensus.

Lama Jigmé is een internationale leraar en geeft les aan meerdere universiteiten, in gevangenissen, bedrijven, scholen, militaire diensten, en aan mensen met en zonder religie.

Na de lezing zal er uitgebreid worden ingegaan op vragen, die geïnteresseerden van te voren kunnen opgeven.

Praktische Informatie

Voertaal:  Engels, daarbij zal er kort worden samengevat in de Nederlandse taal.
Live stream: Deze bijeenkomst kan ook online worden gevolgd.
Tijd: 15:00 tot 17:30 uur (inloop v/a 14:30) inclusief pauze en Q&A
Adres: Oostkousdijk 17b, 3024 CL Rotterdam
Entree: Donatie voor project Phuntsok Namgyal Ling, vanaf € 5 (zie opties bij aanmelding)
Toegang: Bij dit evenement in het niet nodig om een QR code, met een negatieve test of een bewijs van vaccinatie te laten zien. Bekijk hier de actuele huisregels.

Meld je direct aan