AFGELAST/CANCELLED: Leren Mediteren

Verdiep je in meditatie met Lama Jigme Namgyal

15 November 2018 19:00 - 15 November 2018 22:00

Phuntsok Chö Ling

€10 (standaard)

Aanmelden

LET OP: Wegens een onverwacht overvolle agenda redt Lama Jigmé het niet om op tijd in Nederland te zijn op donderdag 15 november. Hierdoor wordt deze lezing afgelast. Mensen die reeds een ticket hebben gekocht, ontvangen z.s.m. een e-mail. Onze excuses voor het ongemak. De eerstvolgende lezing Leren Mediteren vindt plaats op 13 december.

Door meditatie creëer je meer rust voor jezelf en voor anderen. Wil je meer weten over de theorie en praktijk van meditatie? We bieden een serie teachings aan waarin je de basis van meditatie leert op authentieke wijze. Open voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of ervaring.

De teaching wordt gegeven door de meditatie-leraar Lama Jigmé Namgyal. Lama Jigmé is bijzonder praktisch ingesteld, wars van ‘lege’ boekenwijsheid en vooral gericht op de ervaring. Hij heeft zijn hele eigen taal vol humor en herkenbare metaforen om je op allerlei niveaus uit te leggen hoe de geest werkt en hoe je die kunt onderzoeken en kalmeren.

Mocht je na het volgen van de teaching vaker willen mediteren, studeren of je verder willen verdiepen in boeddhistische zienswijzen? Dan kun je doorstromen naar de Meditatieklas A op donderdag of Mindtrainingklas A op woensdag.

De zaal is open om 18:30.

Aanmelden